info xillix

Xillix is gespecialiseerd in exclusieve rvs producten

Wilt u een aparte trap, een meubel of ontwerp op maat? Wilt u een product ontwikkelen, een prototype, een kleine serie of een stukje rvs? Dan bent u bij Xillix aan het goede adres! Wij ontwerpen, fabriceren en monteren hoofdzakelijk rvs producten en leveren rvs in verschillende kwaliteiten en afwerkingen: geslepen, geborsteld, gepolijst, geparelstraald, een combinatie of onbehandeld. Ruime praktijkervaring, brede materialenkennis, technisch inzicht en bewezen ontwerpcapaciteiten zorgen ervoor dat wij ook u ongetwijfeld van dienst kunnen zijn.

Tot ons gamma behoren naast complete rvs producten, ook producten in staal en aluminium, welke eventueel kunnen worden gecombineerd met andere materialen. Hierbij kunt u onder andere denken aan natuursteen, beton, terrazzo, glas, kunststof en hout. In de fotogalerie op deze website treft u eigen ontwerpen aan, naast uitvoeringen volgens tekening. Naar wens kunnen wij ook iets op maat voor u maken. Geheel naar uw eigen smaak en passend in uw in- of exterieur. Wij komen eventueel bij u langs voor het inmeten.

Hoogwaardige afwerking en kwaliteit staan bij Xillix hoog in het vaandel. Dit wordt niet alleen bewezen door ons eigen fabrikaat, maar ook door het feit dat wij zeer regelmatig door collega-bedrijven worden ingeschakeld. Inmiddels hebben wij een uitgebreid klantenbestand op kunnen bouwen. Onder deze klanten mogen wij rekenen: ontwerpbureaus, architecten, aannemers, woonwinkels, interieurbouwers, meubelproducenten, jachtbouwers, particulieren, keukenarchitecten.

Het onderscheid

Xillix onderscheidt zich door:

  • Totaalpakket van ontwerpen tot produceren en monteren.
  • Hoogwaardige kwaliteit en afwerking.
  • Combinatie van rvs of andere metalen met allerlei materialen.
  • Ontwikkelen en meedenken van idee of ontwerp naar uitvoering.
  • Mogelijkheid tot het vervaardigen van gecompliceerde producten.
  • Inventief in esthetische en praktische oplossingen.
  • Flexibiliteit door diversiteit.
  • Oog voor detail.

Ontwerp

Tim Treijtel heeft zijn opleiding gevolgd aan onder andere de  “Design Academie” te Eindhoven en al 20 jaar ervaring met produceren van zeer uiteenlopende producten. Zijn passie voor ontwerpen is sterk aanwezig en uit zich op vele manieren.

“Of het nu gaat om het maken van een compleet nieuw ontwerp of de uitwerking van ideeën van onze klanten, steeds willen we er weer iets moois van maken. De details bepalen hierbij het onderscheid. Door onze ruime ervaring met het uitvoeren en monteren van verschillende ontwerpen, materialen en technieken, kunnen wij op diverse manieren inspringen op de behoefte van onze klanten. Deze website laat dan ook maar een klein gedeelte zien van de veelzijdigheid van Xillix. Onze kracht zit in het leveren van kwaliteit, diversiteit, afwerking en flexibiliteit.”

Fabricage

Xillix is gespecialiseerd op het gebied van maatwerk: design producten, hoogwaardig afgewerkte rvs producten, complete trappen, traponderdelen, industrie en meer. Diverse andere materialen worden in eigen werkplaats door ons zelf bewerkt, denk aan diverse kunststoffen en plaatmaterialen. We zijn sterk betrokken bij de ontwikkeling van compleet nieuwe producten of machines voor de industrie. Onze kracht zit vooral in de diversiteit en de vele materialen waarmee wij combineren. Xillix is continu op zoek naar nieuwe toepassingen en is niet schuw voor nieuwe uitdagingen.

Montage

Door onze ervaring op verschillende terreinen zoals bijvoorbeeld werkvoorbereiding, vervaardigen en montage op boten en bouw, kunnen we snel en flexibel inspringen op de meeste montage vraagstukken. Speciaal gereedschap en een enorme kennis van roestvrijstaal montagewerk zorgen ervoor dat wij regelmatig gevraagd worden door andere bedrijven.